!-- MailerLite Universal -->
search-icon Waar ben je naar opzoek?
1. Hoe wordt de bestelling geleverd?

Thuisbezorgen

Vandaag bestellen is morgen in huis. Wij leveren door geheel Nederland met uitzondering van de Wadden Eilanden. Verse en diepvries producten gaan in een koelbox. Zo worden de levensmiddelen veilig en vers bezorgt. Gedurende de feestdagen is het alleen mogelijk je bestelling af te halen gezien de drukte rondom deze periode.

Afhalen Soest

Je kan er ook voor kiezen om de bestelling zelf af te halen bij Vislokaal in Soest. Ons adres is: Soesterbergsestraat 31, 3768 AE Soest, Nederland.

2. Kan ook telefonisch bestellen of wijzigingen doorgeven?
Ja dat kan! Wij zijn bereikbaar van dinsdag tot vrijdag 09:00 tot 18:00 uur op: 0 35 544 7815.
3. Welke betaalmethoden zijn er?
Je kan bij ons online betalen via iDEAL, Paypal of creditcard (VISA, Mastercard, American Express). Ook kan je bestellingen pas betalen bij ophalen in Soest.
4. Wat zijn de verzendkosten?
Let op wij leveren enkel in Soest. De bezorgkosten bedragen 5,95.
5. In welke verpakking wordt de vis afgeleverd?
Verse en diepvries producten gaan in een koelbox. De koelbox wordt herbruikt. Tot die tijd is de vis luchtdicht vacuüm getrokken en gekoeld.
6. Kan mij levering bij mijn buurman Theo geleverd worden?
Tuurlijk. Je buurman kan je bestelling accepteren. Voer de naam en het adres in als afleveradres. Hou er rekening mee dat Theo de producten gekoeld moet bewaren.
7. Ik kan niet aan de afleverdatum voldoen
Neem contact met ons op van dinsdag tot vrijdag 09:00 tot 18:00 uur op: 0 35 544 7815 0 35 544 7815. Dan kijken we of we een andere datum kunnen prikken.
8. Hoe duurzaam is de vis van Vislokaal?
Bij Vislokaal werken we er heel erg hard aan om bewustwording op gebeid van verantwoorde vis te creëren. Producten getagged met MSC zijn (Marine Stewardship Council) gecertificeerd. Alleen de vissen die in het wild gevangen worden komen in aanmerking voor dit label. Duurzame vissen zijn andere standaarden van toepassing zoals het ASC-keurmerk.
9. Wat zijn de levertijden en of dagen?

Wij leveren van dinsdag t/m zaterdag. Onze bezorger neem contact met je op om een geschikt moment te vinden. Let op wij leveren enkel binnen Soest. Woon je buiten Soest kies dan voor de optie afhalen.